Hej! 

Detta är vårt första inlägg här på bloggen. Vi tänkte inleda med att berätta lite om oss själva och även tanken bakom denna fantastiska, underbara, otroligt vackra blogg.

Lydia

Jag är en fjortonårig, mycket seriös människa som levt med med stockar i snart sex år. Jag har genom åren lärt mig mycket om dessa fantastiska varelser och jag har fått så många vänner genom och i dem. Inspiration till att skapa denna blogg fick jag främst av min kära vän Ida, länk till hennes blogg finns här intill. Läs den! Ida har, liksom jag, mycket att berätta från stockarnas värld.

Intis

Japp, jag hetel Intis och jag äl hälften alltiallostock och hälften vattenstock. Jag äl en levnadsglad figul som gälna gel mig ut på spännande äventyl tillsammans med min familj, men också min käla vän Kingi. Jag bol föl det mesta hemma hos Lydia, fölutom näl jag äl ute på vandlingal, fölstås. Näl jag äl hemma blukal jag jobba på stocksjukhuset som Lydia dlivel. Häl på bloggen kommel jag skliva om mina elfalenhetel och äventyl som stock.

Så, detta var lite om oss! Hoppas att du, ärade läsare, vill följa vårt liv här!